producător

Agropensiunea Rafila

Locație

sat Pâglișa, comuna Dâbâca

Produs

pensiune

Agropensiune cu experiențe rustice, la firul ierbii

Mihai și Tatiana Horvat, doi orășeni mutați la sat, în pitorescul Pâglișa, comuna Dăbâca, oferă servicii turistice la Agropensiunea Rafila.

Povestea lor a început acum câțiva ani, când deja derulau o afacere de familie în apropiere: o fermă de lapte. Au văzut binevenită crearea unei pensiuni destinată în primul rând familiilor cu copii, dornice să evadeze din aglomerația orașului. La început nu au avut o idee concretă despre ceea ce înseamnă turismul în România, dar fiind dornici să împărtășească frumusețile și bunătățile locului și cu alții s-au gândit că merită să riște. Oferta lor s-a pliat perfect pe un trend crescător în domeniul agroturismului și au început să vină turiști, care acum, după 3 ani de activitate revin cu drag atât la pensiune, cât și în vizită la fermă.

Motivația lor de a merge mai departe este mulțumirea vizitatorilor: în primul rând bucuria copiilor, dar și a adulților care le trec pragul. Unicitatea Pensiunii Rafila constă în rusticitatea deplină și autentică pe care o oferă, prin așezarea omului direct în mijlocul naturii, la firul ierbii, prin legătura care se creează între om și natură.

Până în prezent peste 150 de turiști mulțumiți le-au trecut pragul. Mihai și Tatiana își doresc să devină mai buni, să își îmbunătățească și diversifice serviciile și să ofere experiențe autentice pentru cât mai mulți orășeni.

Dacă vrei să ai parte de o experiență rustică, într-un sat cu case de piatră,  vizitează:

Alți producători din aceeași zonă

Nadudvary Jewelry

sat Răscruci, comuna Bonțida
bijuterii
citește povestea

Bere Made in Câmpenești

sat Câmpenești, comuna Apahida
bere
citește povestea

Asociația pentru Sprijinirea Dezvoltării Rurale – ASDR

sat Dezmir, comuna Apahida
meșteșuguri și tradiții
citește povestea

Rainbow Art

sat Răscruci, comuna Bonțida
accesorii vestimentare
citește povestea

Agropensiunea Rafila

sat Pâglișa, comuna Dâbâca
pensiune
citește povestea

Pe Foc De Lemne

sat Șoimeni, comuna Vultureni
zacuscă și vinete
citește povestea

Broscoi Alexandru

sat Borșa, comuna Borșa
preparate din carne
citește povestea
Vei înțelege mai bine de unde provin produsele locale, mergând și vizitând satele unde acestea sunt făcute. Astfel poți cunoaște alți producători din zonă, dar și obiectivele culturale și naturale din împrejurimi. Am împărțit teritoriile microregiunilor noastre în zone perfecte de vizat într-o excursie de o zi în jurul Clujului. Vezi ce poți vedea timp de o zi în jurul locației producătorului Agropensiunea Rafila