producător

Bere Made in Câmpenești

Locație

sat Câmpenești, comuna Apahida

Produs

bere

O bere bună de împărțit cu vecinii

Tudor Bura produce bere artizanală. Împreună cu soția lui, vor să promoveze o bere bună, naturală. Așadar, produc bere nefiltrată și nepasteurizată – doar din ingrediente de calitate, respectând cu strictețe toți pașii rețetelor – așa că e nevoie de 5 săptămâni până la produsul final.

S-au apucat de mai bine de 2 ani să testeze bere în mai multe sortimente, la ei acasă în Câmpenești, comuna Apahida. Pandemia i-a ”ajutat” să strângă destul de des prietenii la ei în curte, să încerce și să testeze diverse rețete. Cu cât se consuma mai repede o șarjă, aveau ocazia să refolosească sticlele la următorul lot. Prietenii au fost încântați, așa că din decembrie 2021 au lansat prima bere comercializabilă: Festival Beer. De curând au lansat și a doua lor bere oficială, de data aceasta o variantă arămie.

Sunt conștienți că o bere bună va fi băută și împărțită și cu alții – ceea ce duce la socializare și apropiere între oameni. Iar lor le place foarte mult să vadă oameni fericiți în jurul lor.

Până acum au lansat două sortimente de bere. Sortimentele de bere pe care le comercializează sunt alese în funcție de feedback-ul prietenilor și cunoscuților cu care fac periodic degustări la noile rețete. Pentru ei este extrem de important să realizeze produse cu o calitate ridicată.

Ca la orice început de afacere, o sarcină nu prea ușoară, dar extrem de importantă este găsirea consumatorilor / colaboratorilor pentru distribuirea produselor. În contextul creșterii prețurilor și a pieței actuale este o adevărată provocare să plaseze pe rafturi sau direct în pahare un produs premium, când există multe alternative foarte ieftine pe piață. Însă ei, pe lângă pasiune și încredere, au un produs bun, adică rețeta perfectă să ajungă un brand cunoscut la nivelul Clujului, sau de ce nu, la nivel de țară.

Doar în decembrie 2021 au vândut peste 2500 de sticle de bere. Și totul a pornit de la o bere bună primită din vecini.

Pentru a ciocni o bere adevărată cu prietenii, poți merge la:

  • Maimuța Plângătoare, 
  • la barurile specializate în bere artizanală din Cluj-Napoca: Beer Wall, The Brewhouse, sau aproape orice local din comuna Apahida,
  • de asemenea, poți comanda produsele direct de la ei prin WhatsApp sau 
  • telefonic la 0740023483

Alți producători din aceeași zonă

Bere Made in Câmpenești

sat Câmpenești, comuna Apahida
bere
citește povestea

Nadudvary Jewelry

sat Răscruci, comuna Bonțida
bijuterii
citește povestea

Asociația pentru Sprijinirea Dezvoltării Rurale – ASDR

sat Dezmir, comuna Apahida
meșteșuguri și tradiții
citește povestea

Rainbow Art

sat Răscruci, comuna Bonțida
accesorii vestimentare
citește povestea

Pe Foc De Lemne

sat Șoimeni, comuna Vultureni
zacuscă și vinete
citește povestea

Agropensiunea Rafila

sat Pâglișa, comuna Dâbâca
pensiune
citește povestea

Broscoi Alexandru

sat Borșa, comuna Borșa
preparate din carne
citește povestea
Vei înțelege mai bine de unde provin produsele locale, mergând și vizitând satele unde acestea sunt făcute. Astfel poți cunoaște alți producători din zonă, dar și obiectivele culturale și naturale din împrejurimi. Am împărțit teritoriile microregiunilor noastre în zone perfecte de vizat într-o excursie de o zi în jurul Clujului. Vezi ce poți vedea timp de o zi în jurul locației producătorului Bere Made in Câmpenești