producător

Grădina cu Lavandă

Locație

sat Fundătura, comuna Iclod

Produs

lavandă

Relaxare și miresme divine la Grădina cu Lavandă Cluj

Ei sunt Familia Morar, producători de lavandă și trandafiri, în localitatea Fundătura, comuna Iclod, județul Cluj. Produc cosmetice pe bază de lavandă, ulei esențial și apă de lavandă, dar și produse comestibile, precum sirop de lavandă, sirop de trandafir și dulceață de trandafir. Pe lângă aceste produse, cultivă și alte plante, mentă, salvie, roiniță, pe care le uscă, alături de alte plante din flora spontană. Grădina lor este un loc minunat, relaxant, unde își doresc ca toți cei care le trec pragul, să simtă liniștea la care sunt martori zi de zi.

Grădina cu Lavandă Cluj a luat naștere din dorința mamei de a avea o grădină frumoasă, colorată și plină de mireasmă. Motivul pentru care a ales o grădină cu lavandă este acela că a avut ocazia să ajungă într-un lan de lavandă care a fermecat-o. Totul a început ca hobby și s-a transformat încet într-o mică afacere pe care încearcă să o crească și să o dezvolte frumos.

Continuă să facă ceea ce au început pentru că și-au dat seama că pot oferi oamenilor produse de calitate, naturale, dar și o stare de bine. Și își doresc să facă asta tot mai mult și să ajungă la cât mai mulți oameni.

Părinții Morar și cele două fete superbe își dau silința zi de zi să scoată cele mai bune produse, considerând calitatea cel mai important aspect dintr-un produs. Toată îndemânarea și priceperea lor sunt adunate în aceste produse. Iar atunci când oamenii le calcă pragul, încearcă să-i facă să se simtă ca acasă, să se bucure de clipe liniștite și relaxante, în mijlocul naturii, chiar în mijlocul satului.

Provocarea cea mai mare pentru ei este forța de muncă de care au nevoie pentru întreținerea grădinii. Timpul necesar pentru organizarea hârtiilor, dar și a gestiunii este o altă provocare. Având încredere în sine, pasiune pentru ceea ce fac, reușesc să jongleze între aceste sarcini, plus și cu desfacerea. Viitorul lor se conturează în jurul noului brand care este în lucru, care va încadra gama de produse cosmetice și dezvoltarea produselor alimentare pe care deja le au. Doresc să crească aceste două sectoare și să ajungă la cât mai mulți oameni.

Pe drumul lor înconjurat de frumos, au ajuns la sute de săpunuri, sute de sticle de apă cu lavandă și ulei esențial, sute de sticle de sirop. Și speră la tot mai multe în viitor.

Vă așteaptă cu tot dragul în vizită la Grădina cu Lavandă Cluj. Sezonul de relaxare, limonadă bună și poze se deschide la mijlocul lunii Iunie.

Îi găsiți

Alți producători din aceeași zonă

Bunătăți din Bîrlea

sat Bârlea, comuna Cornești
pâine
citește povestea

Grădina cu Lavandă

sat Fundătura, comuna Iclod
lavandă
citește povestea

Tradiția Laptelui

sat Stoiana, comuna Cornești
produse lactate
citește povestea
Vei înțelege mai bine de unde provin produsele locale, mergând și vizitând satele unde acestea sunt făcute. Astfel poți cunoaște alți producători din zonă, dar și obiectivele culturale și naturale din împrejurimi. Am împărțit teritoriile microregiunilor noastre în zone perfecte de vizat într-o excursie de o zi în jurul Clujului. Vezi ce poți vedea timp de o zi în jurul locației producătorului Grădina cu Lavandă